Почивка в къща за гости Чичарите

Предлагаме Ви под наем къща за гости “Чичарите” – 150 годишна реставрирана родова автентична селска къща и се намира на 5км от гр. Габрово в с. Свинарски дол.

 

ЦЕНА/ден: При запитване

Контакти: 0888 415 775 / Цветомир Георгиев

Сподели офертата:
Тип на настаняване: Самостоятелна къща
Година на построяване: 1870
Площ на имота: 200 кв.м.
Достъпно от: 27 декември, 2018г.
Брой гости: 10
Етажи: 2
Бани: 2
Обзавеждане: Обзаведено
Удобства:
Барбекю, Камина, Градина, Високоскоростен интернет, Вътрешен двор, Водоснабдяване, Сателитна или кабелна TV, Охранителна система
Електроуреди:
Кафе машина, Микровълнова, Хладилник, Стерео система, Телевизор(и)
Местна инфраструктура: Туризъм, Планинско колоездене
Около имота: Паркинг
Описание:
Къщата е разположена във високата част на селото с достъп по асфалтиран път. Разполага с автономно локално отопление от котел на пелети. На първия етаж е разположена удобна кухня с пълно оборудване, за да приготвите любимите си ястия, трапезария, малка баня-тоалетна, удобна спалня за посетители със затруднено придвижване. На нивото на двора е обособена самостоятелна механа с голяма маса, оборудвана кухня и традиционен атракцион за обастта-автентичен казан за варене на ракия. Можете да опитате от домашната напитка на домакина или да сами да разберете тайните на приготвяне на балканджийска огнена напитка. На втория етаж по вътрешна стълба са обособени два мини апартамента като южния е с обособена ниска мебел за отмора, спалня и в подпокривното пространство по атрактивна стълба втора спалня. Вторият апартамент включва стая с две двойни метални легла и самостоятелна родителска спалня. Ползва се обща баня-тоалетна с вана. Къщата е са оборудвана с телевизори, интернет и отоплителни радиатори. Дворното място е оградено с висок каменен зид просторна каменна площадка с алпинеум и външна кухня с камина и голяма дървена маса за отмора край огнището. Предлагат се планински велосипеди за опознаване на местността и поддръжка на спорната форма.
Очакваме ви да се насладите на гостоприемството на домакина в новогодишните празници. В къщата пушенето е забранено с възможност да се ползва за тази цел механата.